Чи чули Ви про інставізитку?

Інставізитки з’явилися в соцмережі близько року тому. Це було одне з найбільш очікуваних оновлень. Зараз зясуємо, що таке інставізитка, навіщо вона потрібна і як її використовувати в бізнесі.

Що таке інставізитка і навіщо вона потрібна?

Вы слышали об инставизитке? Что такое инставизитка.

Інставізитка («Іменний тег», або Nametag) — це аналог QR-коду. Ви можете створити її в своєму профілі.

Мета запуску іменних міток — це персоналізація користувачів. Nametag — дозволяє людям знаходити й ідентифікувати ваш профіль Instagram. Працює за принципом QR-коду.

Тобто, ви можете роздрукувати свою інставізитку, розклеїти її у вигляді оголошень на під’їздах і люди, скануючи її побачать інформацію про ваш профіль і зможуть підписатися.

Як зробити інставізитку для бізнесу?

Щоб зробити інставізитку, потрібно створити Nametag. Перейдіть у свій профіль в Instagram і натисніть на кнопку у вигляді трьох смужок, відкриється меню, де потрібно вибрати вкладку «Instagram-візитка» (при першому відвідуванні вас будуть супроводжувати підказки поверх екрану).

Відкриється вікно, де можна вибрати один з варіантів Nametag:

Колір. Перший варіант оформлення Nametag — вибір кольору фону. Схоже на те, коли ви додаєте текст в сторіз. Натискайте на фон, щоб міняти його колір.

Смайли. Наступний тип бекграунду — смайлики. Представляє з себе патерн зі смайлів. Натисніть на підкладку, щоб вибрати смайлик, який буде використовуватися на ній.

Селфі. Останній спосіб створення персональної мітки — зробити Селфі. Знак емодзі, який буде підставлений поруч з вашим Селфі, також можна змінювати, натискаючи на нього.

Або Ви можете звернутись до нас і наша компанія зробить для вас все необхідне.

Першоджерело >>

Останні публікації

Про нас

Gold Future — рекламна агенція повного циклу. На сьогоднішній день ми маємо у Чернігові велике власне виробництво і спеціалізуємося на всіх напрямках рекламних продуктів, надаємо повний спектр рекламних послуг

Популярні публікації
Про команію

Gold Future — рекламна агенція повного циклу. На сьогоднішній день ми маємо у Чернігові велике власне виробництво і спеціалізуємося на всіх напрямках рекламних продуктів, надаємо повний спектр рекламних послуг

Контактна форма
Назад
Telegram
Viber
Phone