Як еволюціонує гравірування виробів?

лазерная резка

Досвід компанії «Wee County Trophies»

Можливості застосування лазерних технологій практично безмежні.  Раніше механічні гравірувальні верстати використовувалися для персоналізації кубків, трофеїв і подарунків. Тепер індивідуальні гравюри виробляються за запитом клієнта на лазерному гравірувальному верстаті Trotec Speedy 300.

Чому представники гравіювального бізнесу вкладають гроші в лазерні верстати? 

Вирішальним фактором для інвестування в лазерний гравірувальний верстат стало бажання зробити компанію перспективною. Не всі замовлення можна було виконати за допомогою механічних гравірувальних верстатів. Обробка акрилу, скла або дерева повинна була бути замовлена ​​ззовні. Це коштувало часу і грошей. Завдяки впровадженню лазерних технологій в бізнес все матеріали тепер можуть оброблятися власними силами. Підприємці експериментують з матеріалами і постійно надихають своїх клієнтів новими продуктами. «З самого першого дня у нас був дуже хороший досвід роботи з лазерної гравіювання машиною», — говорить Шон Кларк.

Огляд п’яти переваг лазерного гравірувального верстата в порівнянні з механічною гравіюванням:

  1. Всі матеріали можуть бути оброблені.
  2. Заготівлю не потрібно затискати, так як лазерна обробка є безконтактної. При механічній гравірування заготовка повинна бути міцно затиснута, що займає величезну кількість часу при серійному виробництві.
  3. Ніякого зносу інструменту. При механічній гравірування фрезерна головка зношується і потребує регулярної заміни.
  4. Дуже висока точність лазерного гравірувального верстата.
  5. Простота в експлуатації. 

 

Першоджерело >>

Останні публікації

Про нас

Gold Future — рекламна агенція повного циклу. На сьогоднішній день ми маємо у Чернігові велике власне виробництво і спеціалізуємося на всіх напрямках рекламних продуктів, надаємо повний спектр рекламних послуг

Популярні публікації
Про команію

Gold Future — рекламна агенція повного циклу. На сьогоднішній день ми маємо у Чернігові велике власне виробництво і спеціалізуємося на всіх напрямках рекламних продуктів, надаємо повний спектр рекламних послуг

Контактна форма
Назад
Telegram
Viber
Phone